TILMELDINGEN ÅBNER OM --->
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Aktiviteter

Dagens program

Aktiviteter

Lige som sidste år arbejder vi på at skabe en nogle aktiviteter og happenings i løbet af dagen, så i kan godt hilse familier og venner og sige at de skal komme og få en god dag sammen med jer, da der kommer til at ske en masse både for store og for små. Hvis vejret er med os, vil der både ske noget inde og ude. Så selv om man måske ikke tager en tur på cyklen så skal man ikke nøjes med kun at se og lugte på sine svedige kollegaer, familiemedlemmer og venner.

Kom og hyg i vores Sony Lounge!

Ligesom sidste år, vil der til årets BIKE Challenge være Lounge område leveret af Sony og Fona.

Her kan man komme og fordrive tiden når man ikke er på cyklen, tage et spil PlayStation, deltage i vores Bakkespurt med mulighed for at vinde fede præmier hver time, tage en kamp bordfodbold, eller kigge på noget af det nyeste indenfor fladskærms tv og gadgets.

Idrætsskadeklinikken

EmCare's Recovery Zone

Har du givet den lidt for meget gas, og er stængerne blevet ekstra ømme? Intet problem! Idrætsskadeklinikken - EmCare Sundhed stiller med et hold yderst kompetence folk, der via professionel massage får løsnet op for ømhed og træthedstegn, således du hurtigt igen bliver flyvende.

 

Hold øje med denne side for at blive opdateret på aktiviteter til BIKE Challenge 2017.

Du kan også følge os på vores Facebook side, for at se de nyeste nyheder