PRIVATLIVSPOLITIK

Hos Sport & Event Park (herefter SEPE) beskytter vi de personoplysninger, som angives eller indsamles af besøgende på vores websites. Vi beskytter og behandler personoplysningerne i henhold til de relevante bestemmelser i databeskyttelsesloven.

Dataansvarlig

Dataansvarlig i henhold til databeskyttelsesloven:

Sport & Event Park Esbjerg
Cvr. 38581015
Gl. Vardevej 62
6700 Esbjerg

Tekniske oplysninger

SEPE anvender webstatistik og cookies med det formål at forbedre brugeroplevelsen på vores websites og målrette vores annoncering.

Webstatistik

I lighed med andre websites indsamler vi automatisk en række anonyme data om de personer, der anvender vores websites så som:

  • Hvilke side der besøges
  • Hvilke enheder der bruges til at besøge webstedet
  • Den internetadresse som de besøgende linkede fra
  • Dato og tid for hvornår webstedet besøges
  • IP-adresser (Internet Protocol)
  • Hvilket styresystem besøgerne anvender
  • Det materiale du sender til eller henter fra webstedet

Disse oplysninger benyttes til at administrere webstedet samt til at forbedre webstedet, brugeroplevelsen og målretningen af annoncering. Tekniske data kan videregives til tredjemand og gemmes til fremtidig brug.

Cookies

Når du bruger SEPEs hjemmesider lægger vi en fil (cookie) på din computer, mobil eller tablet.
Denne cookie hjælper os til at genkende din computer, og indhenter derved information om de sider og funktioner, du besøger.

Det er væsentligt at forstå, at vi hverken via cookies eller webstatistikken kan se, hvem du er, hvor du bor eller om din computer anvendes af dig eller andre. Cookies er desuden ganske uskadelige og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Vi bruger ikke cookies til noget andet formål end dem, der er nævnt heroverfor, og vi anvender dem heller ikke til at indsamle oplysninger til andre formål.

Du kan indstille din computer til at afvise cookies. Hvordan du gør, afhænger af hvilken browser du benytter. Du skal desuden være opmærksom på, at hvis du vælger at indstille din browser til at afvise cookies vil der være mange funktioner og services på internettet, du pludselig ikke kan anvende. Her er link til, hvordan du håndterer cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Personoplysninger

Når du indtaster eller angiver dine oplysninger på vores webshops og websites indsamler og behandler vi dine oplysninger med det formål, at kunne levere dine købte produkter til dig.
Samtidigt opbevarer vi også dine oplysninger for at kunne komme i kontakt med dig. Det kunne i forbindelse med dine bookinger, medlemskaber m.m være relevant information.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven:

  • Du kan anmode om indsigt i de personoplysninger, SEPE har registreret om dig.
  • Du har ret til ”data portabilitet” og kan få dine oplysninger udlevereret i et læsbart format
  • Har du oprettet dig via webshoppen, kan du på et hvert tidspunkt logge dig ind og rette i eller fjerne de indtastede oplysninger. Hvis du ønsker at slette alle oplysninger, skal du kontakte SEPE på info@sepe.dk. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle de oplysninger, som lovgivningen ikke pålægger os at skulle gemme.
  • Du kan til enhver tid kontakte SEPE, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
  • Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger, hvis du mener, at databeskyttelsesreglerne er overtrådt. Klage kan indgives på: www.datatilsynet.dk

Markedsføring

Arrangøren af dette event gør opmærksom på at der vil blive taget billeder af deltagerne før, under og efter afviklingen af eventet. Disse billeder kan ske at blive brugt til fremtidig markedsføring af lignende events. 

Hvis den person, der fremstår af et billede, er utilfreds med offentliggørelsen, har vedkommende ret til at gøre indsigelse. Det kan ske, før billedet er blevet offentliggjort eller på et senere tidspunkt. Personen skal i så fald oplyse, hvilket billede der er tale om og hvorfor det ønskes slettet.

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod brugen af billeder af dig i forbindelse med vores markedsføring, bedes du sende en e-mail til event@sepe.dk. Angiv venligst dit fulde navn og dit startnummer i e-mailen.

Læs mere om dine rettigheder her.

Sikkerhed

Dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt elektronisk med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Vi gennemgår løbende vores håndtering af brugeroplysningerne for hele tiden at kunne opbevare disse så forsvarligt som muligt.
Administrationsmedarbejderne i SEPE har adgang til brugeroplysningerne. Samtlige medarbejdere hos SEPE er jævnfør virksomhedens persondatahåndbog bevidst om ansvaret i forbindelse med håndtering af disse oplysninger. Den dataansvarlige hos SEPE er IT- og økonomichefen.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, med mindre:
• Vi er forpligtet til det efter lovgivningen eller en retlig afgørelse.
• Det er relevant i forhold til lovovertrædelser og efterforskning af disse, eller i lignende situationer, hvor væsentlige grunde taler for, at vi videregiver oplysningerne.

Vi videregiver aldrig dine oplysninger til brug for markedsføring eller andre kommercielle formål.
SEPE kan til enhver tid foretage ændringer af eller tilføjelser til denne erklæring om personoplysninger.